top of page

clinics/workshop

Fiets clinics

Tijdens een clinic van circa 2.5uur krijg je door middel van oefeningen in ademhalingstechnieken, fietsen en mindset, tools waar je meer energie in je leven kan creëren. Een hele mooie bewustwordings clinic op de fiets. Ook leuk als teambuildingsactiviteit tijdens een teamuitje! 

Ook werken we samen met Erwin Florie van D1-fietstraining die veel kan vertellen over de manier van trainen. 

Interesse waar een clinic uit bestaat? Neem gerust contact op. 

clinics

Tijdens een wandel/hardloop clinic van circa 2.5uur krijg je door middel van oefeningen in ademhalingstechnieken, mindset, tools waar je meer energie in je leven kan creëren. Een hele mooie bewustwordings clinic. Ook leuk als teambuildingsactiviteit tijdens een teamuitje! 

Interesse waar een clinic uit bestaat? Neem gerust contact op. 

business workshop

Een hoog stress gehalte en veel ziekteverzuim door bijvoorbeeld burn-outs is vandaag de dag heel normaal. Tijdens een wandel/hardloop clinic van circa 3uur krijgen uw werknemers door middel van oefeningen in ademhalingstechnieken, mindset, tools waarmee ze meer energie in hun leven kunnen creëren. Een hele mooie bewustwordings clinic. Zo leren ze meer balans te creëren voor zichzelf tijdens het werk of thuis. Deze clinic is een mooie aanvulling tijdens bijvoorbeeld de week van de werkstress in november. Ook leuk als teambuildingsactiviteit tijdens een teamuitje! 

Interesse waar een workshop uit bestaat? Neem gerust contact op. 

Clinics The Ride, The Ride Pyrenees en the ride gravel

IMG_1160.jpeg
Unknown-2.pngEen clinic waar je de rest van je wielercarrière je voordeel mee doet en zeker een aanrader voor The Ride. Hoe kun je het beste klimmen , hoe houd je je ademhaling onder controle, hoe rijd je in een groep en hoe daal je af op de juiste manier? Dit en nog veel meer wordt tijdens de vier uur durende clinic ruimschoots behandeld. 


Locatie: Posbank te Rheden.

Doe je mee? Geef je dan op via de contact pagina onder vermelding van The Ride

BDEA1F6B-3427-4687-A5A2-DCB883A6B674.jpe
Unknown 2.jpeg

Een gravel rit van vijf dagen. Een zware maar mooie uitdaging. Speciaal voor dit evenement hebben we een clinic om met nog meer zelfvertrouwen deze mooie uitdaging aan te gaan. Diverse oefeningen , gravel tips en ademhalingstechnieken maken je in deze vier uur durende clinic een echte gravelaar.

De kosten voor deze clinic zijn €60,- pp.

Locatie volgt nog.


Doe je mee? Geef je dan op via de contact pagina onder vermelding van Ride Gravel

bottom of page