top of page

cycling trips

Stel je eens voor, je start de dag met een heerlijk ontbijt, waarna je heerlijk in de zon gaat fietsen en geniet van de omgeving. 

Deze week is voor elke fietser die zin heeft de haast uit zichzelf te halen en toch heerlijk een week wil fietsen. Bewuster bezig zijn met hoe je op de fiets zit, bewuster van je mindset en je ademhaling, waardoor je na deze week vertrekt met een rugzak vol tools en veel meer energie!

Dat je in Mallorca fantastisch kunt fietsen is niet langer een geheim. De combinatie van een gevarieerd landschap, uitdagende beklimmingen, een goed onderhouden netwerk van 1.250 kilometer aan fietspaden en een heerlijk klimaat lokken jaarlijks vele wielrenners naar dit prachtige Balearen-eiland.


Je hoeft geen halve prof te zijn om mee te gaan, wel is het fijn als je geen moeite hebt, met meerdere dagen achter elkaar te fietsen. Maar gaat het een dag niet, dan kan je heerlijk genieten aan het zwembad die onze locatie zich biedt. 

 
De fietsreizen zijn geschikt voor alle mannen en vrouwen die van fietsen houden en geïnteresseerd zijn in om hun fiets skills uit te breiden met techniek, mindfulness en ademhalingstechnieken.

Na het ontbijt, vertrekken we voor een mooie fietstocht, elke dag zoeken we een van de mooie hoogtepunten van Mallorca op. Onderweg zullen we af en toe stoppen voor wat tips en trucks en natuurlijk voor een lekkere lunch. Thuis gekomen hebben we tijd voor onszelf. Heerlijk bij het zwembad zitten, in het zonnetje, met een drankje. Iedere avond na het avondeten zal er een (korte) briefing plaatsvinden over de afgelopen dag en de komende dag.. 

————————–

Data: 14 maart tm 21 maart 2022 

bottom of page