top of page
Anker 1

online coaching

Online coaching is coaching via het internet. Een geweldige manier om afstand en ook reistijd te overbruggen. Online coaching kan via bijvoorbeeld Microsoft Teams, via chat, whatsapp of via mail. Het voordeel van internet is dat we elkaar kunnen zien. Op deze manier kan ik zien wat ons gesprek met je doet en kan ik inhaken op datgene wat gebeurd. Dat werkt verhelderend.

Online coaching via chat/whatsapp of mail is een uitstekende manier om op eenvoudige wijze, zonder afstand en reistijd inzichten en handvatten te bespreken. Sterker nog, omdat je je woorden op het toetsenbord moet tikken is het nodig dat je je gedachten structureert. Waarschijnlijk heb je dit niet eens direct in de gaten, maar dit alleen al zorgt ervoor dat je orde schept in je denken. Dat helpt. Als coach ben ik opgeleid om je met mijn vragen richting te geven en na te laten denken. Zo kom je tot resultaten. En dat allemaal op het moment dat het je schikt en binnen jouw veilige (werk)omgeving achter je computer.
 
Als coach help ik je bij het vinden van je eigen antwoorden. In elk online coaching gesprek sparren we over een situatie die jij in je leven en werk/onderneming meemaakt. We staan stil bij het moment, wat er gebeurt en welke rol jij daarin hebt. Welke waarden vind jij belangrijk en hoe ga jij jouw waarden leven en uitdragen in jouw leven of werk? Samen bespreken we de stappen die jij kan zetten die tot een goed resultaat leiden.

 

Kosten voor online coaching zijn vanaf €35 incl btw per uur. 3 sessies voor €100 incl btw.
 
Wil je meer weten of online coaching uitproberen? Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op.

bottom of page