top of page

1 op 1 coaching

plus

Als mens raak je door de veelheid aan ballen die je in de lucht moet houden, gemakkelijk de grip op jezelf, je leven en je organisatie kwijt. En dat heeft weerslag op je gedrag, motivatie en zelfvertrouwen. 

Merk je dat zaken niet gaan zoals je wilt? Loop je rond met twijfels, frustraties, lig je 's nachts te piekeren en vraag je je af; hoe kan dit en hoe los ik dit op?


Als vrouw, moeder, echtgenote, sporter en ondernemer weet ik als geen ander hoe het is om in de veelheid aan taken de grip op jezelf, je leven en je werk kwijt te raken. En dat heeft weerslag op je gedrag, motivatie en zelfvertrouwen. Waar is de balans? Je hebt grip op jezelf, je leven en je werk nodig om ontspanning, geluk en plezier te ervaren.

In onze sessies gaan we sparren, zodat je zelf weer grip op je leven kan krijgen. 

In een eerste kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en kijken we of het klikt. 


Het plus traject bestaat uit een 5 gezamenlijke gesprekken voor €1000 incl btw. Een gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. 
Er kunnen opdrachten worden gegeven om thuis te doen, maar de belangrijkste verandering ontstaat tijdens onze gesprekken, deze gesprekken kunnen we bijvoorbeeld wandelend en fietsend doen. De frequentie van de gesprekken is afhankelijk van je behoefte. Dus je mag zelf weten wanneer je de 5 gesprekken wilt doen binnen 8 maanden. Eventueel is er een mogelijkheid voor extra whatsapp ondersteuning. 

Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op. 

bottom of page